Nec – ammattinäytöt

NEC on johtava nimi digitaalisten opasteiden tuotannossa. NECin tuotevalikoimaan kuuluu ammattitason infonäyttöjä, videoseiniä ja valvomonäyttöjä. NECin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoista.

E-sarja

32’’ – 90

E-sarjan kaupallisluokan näytöt ovat suunniteltu tuomaan NEC:in suorituskykyisyyden ja ja laadun kaikkein hintatietoisimmille asiakkaille. Näytön koot ovat 32–90 tuumaa, pienemmät E-sarjan mallit tuo kattavan lähtötason isokokoisimpien näyttöjen jonoon. Ominaisuusrikkaat näytöt ovat ideaalisia esim. vähittäismyynnin opasteiksi tai kokoushuoneisiin.  12/7 – käyttöön.

V-sarja

32’’ – 80’’

NEC:in V-sarja tarjoaa ammatillista suorituskykyä jota saa myös edulliseen hintaan. Sopii moderniin viestintään, näyttelyihin ja kongressikeskuksiin. Soveltuu myös mediaseurantaan valvomoissa ja tuotantolaitoksissa.  24/7 – käyttöön.

P-sarja

40’’ – 80’’

P-sarja tarjoaa ensimmäisen luokan turvallisuuden, luotettavuuden ja täydellisen kuvanlaadun monenlaisessa ympäristössä. Sopii samanlaiseen käyttöön kuin V-sarja. 24/7 – käyttöön.

X-sarja

X-sarjan näyttöihin sisältyy XUN-, XUHD-, XHB- ja XS-sarjat. Nämä ovat erikoisnäyttöjä, jotka tarjoavat erikoisominaisuuksia esim. erityiskirkkaat näytöt, ultra-ohuet muotoilut ja videoseinän.