Philips – ammattinäytöt


Philips QL-sarja:
 Laatua järki hintaan. Ammattilaisen valinta kohteisiin, joissa tarvitaan huippuominaisuuksia 16/7. Ryhdikäs ja tyylikäs mallisto, jonka 32 – 55 ” näytöt sisältävät ammattilaisten arvostamia ominaisuuksia kuten HTML 5 –selain, DLNA –yhteensopivuus sekä tehokas USB –player. Katso video:
The Future of Display Technology has arrived with the Philips Smart QL-line

Philips E –sarja: Ammattilaisen valinta ympärivuorokautiseen 24/7 –käyttöön.
Anna tarinallasi elämä! Philipsin E –sarjan näyttöjen avulla. Tyylikkään ja kestävän muotoilunsa ansiosta E –sarjan näytöt sopivat luonnostaan huomion keskipisteeksi.
Juuri siten kuin sinä haluat.

Philips V –sarja: Kerro sanomasi tyylillä. Philipsin V –sarjan loistavan kuvanlaadun
ja trendikkään muotoilun ansiosta viestisi saa ansaitsemansa huomion. Kirkkaan mattapintaisen (heijastamattoman) kuvan ansiosta näytöt sopivat valaistukseltaan erilaisiin tiloihin.

Philips X –sarja: X-sarjan näytöt on suunniteltu tyylikkäisiin lähes saumattomiin videoseinäratkaisuihin. Automaattinen matrix –toiminto helpottaa ja nopeuttaa asennusta. Näyttöjen kuvan ja värien säätö onnistuu vaivattomasti ja tarkasti mukana toimitettavan ohjelman avulla.

Philips U –sarja (4K UHD): Nosta sisältösi huomioarvo uusiin ulottuvuuksiin. Philipsin
uudet 4K infonäytöt täyttävät vaativimmatkin toiveesi. 3840 x 2160 @ 60 Hz resoluutio, 24/7 käyttö, pysty tai vaaka asennus, Quad -input (4 eri signaalilähdettä samanaikaisesti) sekä FailOver toiminto haastavat sinut; vain luovuutesi on rajana.

Philips Touch –näytöt: Aktivoi itsesi ja asiakkaasi Philipsin kosketusnäyttöjen avulla.
Kosketa, hipaise, näytä ja esitä. Valitse ratkaisu Philipsin kosketusnäytöistä: 2:n, 6:n
tai 32:n kosketuspisteen ja Optical, Capacite tai inra red –teknologian vaihtoehdoista. Löydät taatusti interaktiivisimman ja sopivimman tuotteen juuri sinulle.
Katso video: Philips Signage Solutions Interactive Whiteboard Solution