Hitachi – Projektorit

Monikäyttöprojektorit: Hitachin uusimmat monikäyttöprojektorit käyttävät edistynyttä langatonta tekniikkaa. Ne tarjoavat energiaa säästäviä toimintoja sekä vaikuttavan 4 000:1-kontrastisuhteen pienessä koossa. Tämä tarkoittaa entistäkin helpompaa käyttöönottoa, kirkkaampia ja selkeämpiä kuvia sekä tehokkaampia esityksiä ja oppitunteja. Ne sopivat sekä liikkuvaan käyttöön että neuvottelu- ja opetustila käyttöön. Niissä on hyvät verkko-ominaisuudet ja liitännät. Mallisarja koostuu eri resoluutio- ja kirkkaustasoista, joista löytyy sopiva projektori peruskäyttöön.

Asennettavat projektorit: Hitachin asennettavat projektorit ovat tehty suurempiin tiloihin, kuten juhlasaleihin, suuriin kokoustiloihin ja auditorioihin. Niissä on eri optiikkamahdollisuuksia eri heittoetäisyyksille ja edistyksellinen asennettavuus ja monikäyttöiset ominaisuudet. Hitachin projektoreiden erinomainen hinta-laatusuhde kulminoituu myös tässä sarjassa.

Lyhyen projisoinnin projektorit: Hitachin tarjoama Short Throw projektorimallisto tarjoaa kustannustehokkaan ja laadukkaan vaihtoehdon lähiprojisoinnille. Mallistosta löytyy eri vaihtoehtoja valotehoja resoluutioille.

Erittäin lyhyen projisoinnin projektorit: Projektorimallisto, joka sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Luotettavat, kustannustehokkaat ja monipuoliset projektorit sopivat kaikille oppitunneille ja luennoille. Voit heijastaa kirkkaita, selkeitä ja vääristymättömiä kuvia myös pienissä tiloissa ilman tavanomaisista projektoreista tuttua häikäisyongelmaa.

Interaktiiviset projektorit: Hitachi Interaktiiviset projektorit perustuvat UST malleihin varjottoman toimintaympäristön aikaansaamiseksi. Vuorovaikutteisen projektorit ovat syrjäyttämässä interaktiiviset taulut, joiden kuvakoko on tarkkaan ennalta määritetty ja siten rajoittaa käyttöä. Lisäksi interaktiiviset Hitachi projektorit ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu opetus- ja neuvottelutilan ratkaisuksi. Ensimmäisten joukossa maailmassa Hitachi kehitti laser-tekniikkaan perustuvan sormikosketuksella toimivan interaktiivisen projektorin.

Hitachin ratkaisutuotteet: Hitachi ratkaisutuotteihin on koottu interaktiiviset yksiköt, Wlan tabletit TB-01, neuvottelutilan langalliset ja langattomat ohjainyksiköt sekä myös interaktiiviset isot näytöt joko PC:n kanssa tai ilman.