Nec – projektorit

Kannettavat LED-projektorit: V-sarjan kompaktit ja kevyet ja joissa on elegantti muotoilu. Ihanteellinen liikkuvalle käyttäjälle. LED valolähde takaa toimintavarmuuden liikkuvassa käytössä.

Monikäyttöiset DLP-projektorit: Sopivat yksityis- tai ammattikäyttöön, opetustiloihin tai pieniin kokoushuoneisiin. Sopii myös liikuteltavassa käyttöön. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Ammattitason projektorit: NECin P-sarja, joka on ammattitason projekti toteutettuna huippuominaisuuksilla kuitenkin edullisen hintaan. Sopii parhaiten isoihin kokoushuoneisiin ja auditorioihin.

Monikäyttöiset ammattitasonprojektorit: M-sarja on palkittu ja NECin myydyin projektorimallisarja, joka kattaa erittäin laajan tarpeen. Sopiva opetustiloihin ja pienistä keskikokoisiin kokoustiloihin. Erittäin pitkäkestoiset ja kirkkaat lamput ja monipuoliset luontoa säästävät säädöt. Mahdollisuus myös langattomiin esityksiin option avulla.

Ammattitason suuren tilan projektorit: Tähän ryhmään kuuluvat PA, PX ja PH mallisarjan järeät projektorit, joihin saa myös erikoisoptiikat erikseen. Optiona mm. stackin teline, jolla saadaan edullisesti rakennettua erittäin valotehoinen esitys. Nämä sopivat monenlaiseen liiketoimintakäyttöön. Niissä on erinomainen kirkkaus ja liitettävyys. Muita ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat mm. ops-pc paikka, päällekkäisyys- ja kaarevakuva ominaisuus.

Lyhyen projisoinnin projektorit: Huippuluokan Short throw optiikalla varustettu sopii kohteisiin johon tarvitaan lyhyen projisoinnin optiikka edullisesti toteutettuna. Samat ominaisuudet kun M-sarjassa.

Erittäin lyhyen projisoinnin projektorit: Täydellinen valinta luovalle ammattilaiselle, joka vaatii monipuolista suorituskykyä. NECin UM-sarja on huippuluokan interaktiivinen toteutus UST- tekniikalla (Ultra short throw). Hanki erinomaisen suorituskyvyn omaava projektori joka myös säästää ympäristöä.

Interaktiviiset projektorit: NECin UM-sarja on huippuluokan interaktiivinen toteutus UST- tekniikalla (Ultra short throw). Hanki erinomaisen suorituskyvyn projektori joka myös säästää ympäristöä. Edistyneet ekologiset ominaisuudet auttavat merkittävästi alentamaan käyttökustannuksia laadusta tinkimättä. Opetustilojen ja neuvottelutilan tilaa ja asennuskustannuksia säästävä malli, johon kuuluu myös seinäasennusteline. Helppo asentaa.