Sony – projektorit

Kannettavat projektorit: Nämä kannettavat projektorit ovat ihanteellisia ’’on the go’’ ammattilaisille. Sopii erityisesti pieniin toimistoihin ja kotitoimistoihin. Tyylikkäitä uusia malleja on myös mahdollisuus hyödyntää yritys-, vähittäis- ja koulutustiloissa.

Monikäyttöiset projektorit: Edulliset lähtötason ammattiprojektorit ovat täydellisiä pienille ja keskisuurille toimistoille. Niissä on pitkäkestoiset lamput ja matalat kokonaiskustannukset. Mahdollisuus myös langattomiin esityksiin option avulla.

Lyhyen projisoinnin projektorit: Erinomaisia tilansäästäjiä. Ovat ideaalisia luokkahuoneisiin, kokoustiloihin tai paikkaan missä suuri kuva pitää saada pienellä projisoinnilla.

Erittäin lyhyen projisoinnin projektorit: Varustettu UST-tekniikalla, tuottaa 80’’ laajan diagonaalisen kuvan vain vähän alle puoli metriä näytöstä, mikä vähentää häikäisyä projektorista, silloinkin kun esittäjä seisoo näytön edessä.

Asennettavat projektorit: Sopii konferenssitiloihin, koulutuskeskuksiin ja suuriin luokkahuoneisiin.  Niissä on monipuoliset ominaisuudet ja kehittynyt asennettavuus.

Suuren tilan projektorit: Nämä järeät projektorit tuottavat kirkkaita ja laadukkaita kuvia. Ihanteellisia suurille yleisöille.

Korkealaatuiset projektorit: Äärimmäisen laadukkaat 4K projektorit ovat suunniteltu visualisointiin, simulaatioihin, auditorioihin ja jälkituotantokäyttöön.